header-2

Ligplaatsen

Naast de haven, heeft de vereniging een stallingterrein A (GO), bestemd voor groot onderhoud en nieuw- en afbouw van schepen. Tevens een stallingterrein B (Stalling) bestemd voor normaal onderhoud en kleine werkzaamheden. In de haven is groot onderhoud niet toegestaan.

De haven heeft 65 genummerde waterligplaatsen voor schepen variërend in lengte van 8 tot 14 m. Terrein A biedt ruimte aan ca. 20 schepen en terrein B aan ca. 250 schepen.

Eens per jaar, in de zomer, wordt elk lid in het bezit van een boot, gevraagd naar zijn stallingwensen voor de komende winter en de daarop volgende zomer. Er zijn 4 keuzes om een ligplaats te reserveren geen ligplaats(NIET), een ligplaats in het water(Haven), een ligplaats op terrein A(GO) of een ligplaats op terrein B(Stalling). Uiteraard kunnen de wensen voor winter en zomer verschillen.

De vereniging neemt tijdig een besluit of de gewenste liggingswens mogelijk is.

Tot vorig jaar kreeg elk lid een aanvraagformulier thuisgestuurd dat voor 16 september moest worden teruggestuurd.

Vanaf nu kunt u zich tot 23 september inschrijven voor de winterligging door op de knop inschrijven te klikken of op de link in de uitnodiging die u per mail heeft ontvangen.Inschrijven winterligging

U kunt  zich ook inschrijven voor de zomerligging, waarvoor u inmiddels ook een uitnodiging heeft ontvangen

.Inschrijven zomerligging

Wij hebben getracht om de aanvraag voor een ligplaats zou eenvoudig mogelijk te maken zodat het u en ons een hoop werk en papier bespaart.

© Copyright 2018 - 2019

Eindhovense Jachten Vereniging Beatrix

Alle rechten voorbehouden