header-2
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Lid worden

Wilt u lid worden van onze mooie vereniging? Dat kan, als lid sluit u zich aan bij een gezellige vereniging en kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die onze vereniging en de haven te bieden hebben. 

Gedurende het eerste jaar bent u aspirant-lid. De enige beperking daarvan is dat u op de Algemene Ledenvergadering geen stemrecht heeft.

Na aanmelding volgt een intake-gesprek met een lid van het bestuur. In dat gesprek gaan we in op de ligplaats wensen voor uw boot. Tevens zorgen we ervoor dat u inzicht krijgt in de manier waarop ligplaats toewijzing in zijn werk gaat.

Vul onderstaand formulier volledig en naar waarheid in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meldt u zich liever aan via de post, dan kunt U hier het inschrijfformulier downloaden.

Lidmaatschap mutaties.

Bent U eenmaal lid, dan treden er, vroeg of laat, mutaties op in de gegevens van uw lidmaatschap. U kunt het merendeel van die gegevens zelf wijzigen door in te loggen in de website.

 

Aanmelden als nieuw lid.

Naam

Adres

Contact

Zelfwerkzaamheid

Uw boot

Omdat u lid wil worden van onze vereniging gaan wij er van uit dat u in het bezit bent van een boot.

Wij verzoeken u hieronder een recente foto van uw boot te uploaden (max. 5 Mb)


Lidmaatschap


Bij verzending van dit formulier verklaart u dat de ingevulde gegevens naar waarheid en volledig zijn ingevuld en u akkoord bent met de statuten en reglementen van de EJV Beatrix.


Voor aanmelding als aspirant-lid bent u, behalve contributie, eenmalig inschrijfgeld (€ 150,00) verschuldigd. U ontvangt hiervoor een nota per e-mail.Beveiligingscode Beveiligingscode

© Copyright 2018 - 2024

Eindhovense Jachten Vereniging Beatrix

Alle rechten voorbehouden