header-2
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Informatie

De jachthaven van EJV Beatrix ligt aan het Beatrixkanaal. Hoewel de snelweg A2 vlakbij (aan lijzijde) loopt, wordt de haven als rustig ervaren. Zowel Eindhoven als Veldhoven en Strijp-S zijn eenvoudig met het OV bereikbaar. Met een dergelijke omgeving en achterland is het daarom voor passanten aantrekkelijk om onze jachthaven te bezoeken.

Route naar de Beatrixhaven.

Het Beatrixkanaal is een aftakking van het Wilhelminakanaal ter hoogte van Best (kr. 50). Het Wilhelminakanaal loopt dwars door het mooie Brabantse landschap. Vanaf de splitsing bij Best is het ca 6,5 km varen naar de Beatrixhaven.

Kijk hier voor informatie over o.a. bedieningstijden van bruggen en sluizen van het Wilhelminakanaal.

Aankomst melden.

De haven is permanent te bereiken, uiteraard wel afhankelijk van de voor dat moment geldende bedieningstijden van het Wilhelminakanaal. Het is verstandig uw bezoek bij de havenmeester telefonisch aan te kondigen op  06 - 53759327. Dit om zeker van te zijn dat er plaats is voor uw boot. De havenmeester zal u in de meeste gevallen direct een ligplaats kunnen toewijzen. Mocht dit allemaal niet duidelijk zijn of mocht telefonisch contact niet lukken, dan kunt u bij binnenkomst eerst aan de meldsteiger (bij invaart direct aan stuurboord) ligplaats kiezen en u alsnog bij de havenmeester melden.

Toegang tot het haventerrein.

De Beatrixhaven is rondom voorzien van een hekwerk. Nabij het clubgebouw is zowel een grote poort als een looppoort. De looppoort is normaliter gesloten en alleen voor leden in het bezit van een poortsleutel te openen.

In het vaarseizoen wordt de grote poort in de ochtend om 09:00 uur geopend en in de avond gesloten.

Dit zijn de officiele tijden. Omdat in het seizoen veel leden op het haventerrein aanwezig zijn, zal de poort vaak ook buiten deze tijden open zijn.

Indien U op afwijkende tijden het haventerrein wilt binnenkomen of verlaten, neem dan vooraf contact op met de havenmeester.

Buiten het seizoen zijn er afwijkende tijden.

Voorzieningen.

EJV Beatrix heeft een aantal voorzieningen waarvan u tijdens uw verblijf in de haven gebruik kunt maken. Op het gebruik van de voorzieningen en de haven is het Havenreglement van toepassing.

U kunt vrij gebruik maken van het WiFi netwerk.

Ons clubhuis is op dit moment gesloten.

Kijk hier voor een overzicht van de voorzieningen op de haven.

Op loopafstand van de haven bevindt zich een grote supermarkt (Lidl).

Passanten tarieven.

  • Passantentarief is € 1,50 per meter scheepslengte per dag
  • Stroom (6A) op de steiger is inclusief
  • Drinkwater op de steiger is inclusief
  • Douchen is inclusief
  • WiFi is inclusief, zie onder havenfaciliteiten voor meer informatie
  • Wassen, incl. wasmiddel of drogen is € 3,00 per keer.

Highlights omgeving.

KIjk hier naar een kaart met de highlights van de omgeving.

© Copyright 2018 - 2024

Eindhovense Jachten Vereniging Beatrix

Alle rechten voorbehouden