header-2
Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Stallen van boten

Om boten, tot een maximale lengte van 14 meter en een maximaal gewicht van 20 ton,  in/uit het water te halen en te stallen heeft de vereniging de beschikking over het volgende materieel: portaalkraan tot 20 ton, Knijpstra hydraulische boottrailer 20 ton, "New Holland" trekker met hefarm, een vorkheftruck 2,5 ton en een milieu-vriendelijke afspuitplaats onder de kraan. U dient uw boot wel zelf af te spuiten.

Elk lid dat zijn boot wil stallen heeft een door de havencommissaris goedgekeurde bok nodig. Er zijn een beperkt aantal bokken in eigendom van de vereniging, die een lid, voor maximaal 1 jaar, kan huren. Ook dient u te zorgen voor ondersteuningsmateriaal.

Het hijsen van boten is een belangrijke taak van de havenmeester. Hij wordt daarbij geassisteerd door de hijsploeg. U dient met hem tijdig, maar uiterlijk 3 dagen van te voren,  een afspraak te maken (na 15.00 uur) wanneer u de boot gehesen wilt hebben. Dit kan in het algemeen elke dag, met uitzondering van de dagen dat de havenmeester geen dienst heeft.

© Copyright 2018 - 2022

Eindhovense Jachten Vereniging Beatrix

Alle rechten voorbehouden